המתכון טמפורה יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 179 גרם של שומן, וסך הכל 1776 קלוריות. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם שעועית, בטטה, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, טמפורה אספרגוס, ו טמפורה (שרימפס) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את קמח העוגה וקמח אורז יחד בקערת זכוכית בינונית ולחלק אותו לשניים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
קמח אורז
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי 5 ליטר על חום גבוה עד שהוא מגיע 375 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור הולנדי
4
לאחר הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F, לטאטא את הביצה, מים סודה וודקה, בקערת ערבוב בינונית לחלק אותו לשניים. שים חצי מהתערובת במקרר כדי להזמין.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
וודקה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
5
יוצקים חצי מהתערובת הנוזלית לחצי מהתערובת היבשה ומקציפים לשלב, כ-10 עד 15 שניות. גושים מסוימים עשויים להישאר. מניחים את קערת הזכוכית בקערה גדולה יותר מרופדת בקרח.
מרכיבים שתצטרך
קרח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
לטבול את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הבלילה באמצעות מלקחיים, לנקז במשך 2 עד 3 שניות מעל הקערה, ולאחר מכן להוסיף את השמן החם. התאם את החום כדי לשמור על בין 375 ו 400 מעלות F. פריי 6 עד 8 חתיכות, בכל פעם, עד נפוחות וקל מאוד זהב, על 1 עד 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
בטטה
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחיים
קערה
7
הסר מתלה קירור מרופד עם 3 שכבות של מגבות נייר להגדיר מעל חצי מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מגבות נייר
מחבת
8
מפזרים מלח, אם תרצה. חזור על אותו תהליך טבילה וטיגון עם שעועית ירוקה ועלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
שעועית ירוקה
מלח
9
מניחים את הירקות המטוגנים על מגש הגשה ומגישים את המתאבן תוך הכנת מאכלי הים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מאכלי ים
10
לטאטא יחד את החצאים הנותרים של חומרי הבלילה יבשים ונוזליים כמו לעיל ולחזור טבילה וטיגון עם פילה שרימפס ודגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
מפזרים מלח, אם תרצה בכך, מעבירים את הדגים למגש ומגישים מיד.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mulderbosch Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.