קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

טמפורה

טמפורה
המתכון טמפורה יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 179 גרם של שומן, וסך הכל 1776 קלוריות. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם שעועית, בטטה, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, טמפורה אספרגוס, ו טמפורה (שרימפס) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את קמח העוגה וקמח אורז יחד בקערת זכוכית בינונית ולחלק אותו לשניים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי 5 ליטר על חום גבוה עד שהוא מגיע 375 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
לאחר הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F, לטאטא את הביצה, מים סודה וודקה, בקערת ערבוב בינונית לחלק אותו לשניים. שים חצי מהתערובת במקרר כדי להזמין.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
וודקהוודקה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
5
יוצקים חצי מהתערובת הנוזלית לחצי מהתערובת היבשה ומקציפים לשלב, כ-10 עד 15 שניות. גושים מסוימים עשויים להישאר. מניחים את קערת הזכוכית בקערה גדולה יותר מרופדת בקרח.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לטבול את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הבלילה באמצעות מלקחיים, לנקז במשך 2 עד 3 שניות מעל הקערה, ולאחר מכן להוסיף את השמן החם. התאם את החום כדי לשמור על בין 375 ו 400 מעלות F. פריי 6 עד 8 חתיכות, בכל פעם, עד נפוחות וקל מאוד זהב, על 1 עד 2 דקות
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
קערהקערה
7
הסר מתלה קירור מרופד עם 3 שכבות של מגבות נייר להגדיר מעל חצי מחבת גיליון.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
8
מפזרים מלח, אם תרצה. חזור על אותו תהליך טבילה וטיגון עם שעועית ירוקה ועלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
מלחמלח
9
מניחים את הירקות המטוגנים על מגש הגשה ומגישים את המתאבן תוך הכנת מאכלי הים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מאכלי יםמאכלי ים
10
לטאטא יחד את החצאים הנותרים של חומרי הבלילה יבשים ונוזליים כמו לעיל ולחזור טבילה וטיגון עם פילה שרימפס ודגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מפזרים מלח, אם תרצה בכך, מעבירים את הדגים למגש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
מלחמלח

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mulderbosch Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mulderbosch Chenin Blanc
אף חזק של גויאבה, גרידת ליים ואגסים בשלים מחוזק על ידי יערה ופריחה כתומה. חיך עסיסי עם תשוקה שופעת-פירות, הבאים דרך האף ולסיים עם מאפייני אשכולית טארט. החומציות המרעננת מנוגדת באופן מושלם על ידי חיך באמצע שמנת ותבלינים נגזר אלון עדין. הבציר 2011 הוא סגנון מונחה פירות יותר כי הוא טרי ויבש בהשוואה בציר 2010. יין נגיש להפליא כי הוא ירוד להפליא הפה.שותף עם רכיכות, טונה בגריל, סרדינים בגריל, עוף צלוי לימון ועשב, או תבשילי ירקות.