תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל טמפורה מטוגן Okran. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם במיה, שמיר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו טמפורה מטוגן במיה, בגידה: ניו סאות ' רן חיים ספר בישול + במיה מטוגנת טמפורה, ו אוקרה טמפורנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
2
לשטוף את במיה, לנקז ביסודיות יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הקצוות של במיה, ולאחר מכן לחתוך את לרוחב במיה לתוך סיבובים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה בינונית, לשלב את הקמחים, אבקת אפייה, 1 כפית מלח, סודה לשתיה, 1/2 כפית קאיין ו 1/4 כפית פלפל לבן. בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית קאיין ו 1/4 כפית פלפל לבן ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את עמילן התירס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6
כאשר השמן חם, מוסיפים את הרוטב החריף ומי הקרח לקמח המתובל. מערבבים בעדינות; יהיו כמה גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
7
שיפוד חתיכות במיה דרך באמצע הבשר, משאיר מספיק מקום בין כל פיסת במיה כך שהם יכולים לטגן בנפרד. חזור עם במיה נותרת. לדלות שיפודים דרך קורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים לתוך הבלילה טמפורה ולאחר מכן מיד ובזהירות לתוך השמן החם.
מרכיבים שתצטרך
9
מטגנים את הבמיה בקבוצות עד להשחמה, 4 עד 6 דקות עבור כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
10
מסננים על מגבות נייר, מפזרים את תערובת מלח ותבלינים שמורות ומגישים מיד עם רוטב החווה פיקנטי.
מרכיבים שתצטרך
11
טחון את השום ולאחר מכן להוסיף 1/2 כפית מלח כשר מחית עם קצה הסכין עד הדבק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף את זה לבלנדר עם שאר החומרים. מחית וטעם להתאים תיבול.