טרין פירות ברוטב פטל
אם יש לכם אפרסק, ג'לטין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: ריבס טרין עם רוטב פטל, פטל-אבטיח טרין עם רוטב אוכמניות, ו פטל קפוא-טרין שוקולד.
הוראות
מבשלים 1 1/2 כוסות מים קרים וסוכר בסיר על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהסוכר נמס.
מפזרים ג ' לטין על הנותרים 1/2 כוס מים קרים בקערה גדולה; מערבבים ולתת לעמוד 1 דקה. מערבבים בתערובת סוכר חם עד מומס. מערבבים ליקר פטל.
יוצקים שכבה עבה 1/2 אינץ 'של תערובת ג' לטין לתוך 8 - x 4 אינץ 'loafpan; צ' יל 30 דקות.
שכבת פטל, אוכמניות, ופלחי אפרסק על ג 'לטין, לשפוך הנותרים ג' לטין על גבי כל שכבה של פירות. בעדינות לנער פאן, המאפשר ג ' לטין לזרום לתוך סדקים. כיסוי וצינה 8 שעות. Unmold על צלחת הגשה. חותכים ומגישים עם רוטב פטל.