יום המשחק של סאני צ'ילי נטול גלוטן, ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 473 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו כמון הקרקע, טורטיות תירס, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: יום המשחק של סאני צ'ילי, תחרות צ'ילי שנתית 7: כניסה מספר 1-יום המשחק צ' ילי + תפריט שבועי, ו משחק יום צ'ילי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בסיר ציר גדול על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן הצמחי, הבצל והג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פלפל חלפיניו
בצל
מלאי
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מפזרים מלח ומקפיצים עד ששניהם רכים מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
מוציאים את המעטפת מהצ ' וריסו ומוסיפים אותה לסיר. בעזרת כף עץ או מועך תפוחי אדמה, לשבור את הקישורים עד שהם דומים בשר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
צ ' וריסו
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כף עץ
סיר
5
קולים עד שהשמן בצבע כתום משתחרר והצ ' וריסו מתחיל להיות פריך מעט כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
כתום
שמן בישול
6
מוסיפים את השום, הכמון, האורגנו, אבקת הצ ' ילי, הטימין, הפפריקה, פתיתי הפלפל האדום, העגבניות ורסק העגבניות. מערבבים היטב את כל החומרים ומבשלים עד שקליפות העגבניות מתחילות להתקלף והכל בצבע חום-אדמדם כהה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
עגבנייה
אורגנו
פפריקה
שום
כמון
טימין
7
מוסיפים את טעם ההודו והרוטב, ואז בעזרת כף או מועך, שוברים את הודו הטחון תוך ערבוב תדיר בזמן הבישול. מבשלים עד שההודו מחומם, ואז מוסיפים ציר עוף, רוטב חריף, מקל קינמון ומלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים פנימה את קמח התירס, מורידים לרתיחה ומכסים. מבשלים כ 1 שעה, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשחרר את הצ ' ילי מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מקל קינמון
ציר עוף
הודו טחון
רוטב חריף
קמח תירס
טורקיה כולה
פלפל צ ' ילי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
הסר מקל קינמון כאשר הוא מתחיל לבטל את סלסול עצמו ולספוג קצת לחות הופך צפוף לחות, סביב 40 דקות לתוך רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
9
בינתיים, בסיר כבד או בטיגון עמוק מחממים מספיק שמן כדי למלא את הסיר בעומק של לפחות 3 אינץ ' עד 350 מעלות צלזיוס.ערמו את הטורטיות, כמה בכל פעם, וחתכו ל -4 רצועות. כאשר השמן מגיע לטמפרטורה, מוסיפים 5 עד 6 רצועות בכל פעם ומטגנים בקבוצות עד שהברז מכף נשמע חלול ובועות מתחילות להיווצר על הרצועות, בערך 1 דקה לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מוציאים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומפזרים כל אצווה מיד במלח. כ-30 דקות לפני ההגשה מוסיפים את פולי הקנליני לצ ' ילי ומערבבים לחימום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנליני
פלפל צ ' ילי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
מעבירים את הצ ' ילי לקערת הגשה גדולה ומגישים עם שבבי הטורטייה והקישוטים המוגדרים כמו בר.
ניתן לשלב צ ' ילי עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. פאפט דל מאס קאווה ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
פאפט דל מאס קאווה ברוט
ניחוחות פרי נעימים וצבע בהיר וברור. תחושת הטעם בפה נעימה מאוד, קלילה ומאוזנת היטב, תחושה רעננה ועליזה מאוד, התמדה טובה, עם תווי פירות ופרחים. טעם הלוואי מזמין אתכם להמשיך להתענג על היין.