קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

יום ראשון רוסטביף ורוטב

יום ראשון רוסטביף ורוטב
רוסטביף ורוטב של יום ראשון יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 632 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלאי בשר, מלח ופלפל כשרים, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו צלי קדירה ביום ראשון עם רוטב פטריות, רוסטביף עם רוטב, ו בשר בקר צלוי Po ' Boy עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעזרת יד כבדה, צלוי צלוי צלוי עם מלח ופלפל בכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק צלעותסטייק צלעות
4
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול או במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מניחים בשר במחבת חמה וצורב עד חום זהוב עמוק מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך כ -15 דקות לפאונד עבור מדיום-רייר, מה שהופך שעה משוערת של זמן בישול.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הבשר ללוח חיתוך. אפשר בשר לנוח לפחות 15 דקות, מעוטר בנייר כסף, לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
1
יוצקים עודף שומן מהתנור ההולנדי (עתודה עבור טימין עבור פודינג יורקשייר, אם תרצה) ומניחים על הכיריים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
כירייםכיריים
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך וחום, על 4 עד 6 דקות. Deglaze הסיר עם 1/2 כוס היין, מגרד את חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את היין שנותר, מביאים לרתיחה ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
4
להוסיף מלאי ומבשלים עד מופחת שוב על ידי כמחצית. להעביר את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר ולחזור למחבת. להחזיר לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים עד עקביות הרוטב הרצוי הוא הגיע. טעם לתיבול ולהתאים, במידת צורך. לגלף בשר על התבואה, לפרוסות דקות, ומגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
דגניםדגנים
רוטברוטב
מלאימלאי
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת