חזה בקר אדום-יין-Braised הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, חזה בקר, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכונים דומים: יין אדום חזה בקר מטוגן, חזה בקר מטוגן ביין, ו יין אדום חזה בקר מטוגן W. רוטב חזרת (שרה מולטון.
הוראות
1
בתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את בשר בקר עם יין אדום, חומץ יין אדום, גרגרי ערער, גרגרי פלפל לבן, גזר, סלרי, שום ו 1 של הבצל. סגור את השקית, הקשה על כל אוויר לקרר את החזה לילה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
גרגרי ערער
בשר בקר
אבקת זרעי אהבה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מחממים התנור ל 27
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מסננים את המרינדה, משליכים את המוצקים. לטפוח על החזה יבש. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן. עונת חזה בקר עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
להעביר את חזה הבקר לצלחת גדולה.
5
מוסיפים את 3 הבצלים הנותרים ואת 2 תפוחים קצוצים דק לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
6
להחזיר את חזה הבקר לתבשיל ולהוסיף את הצימוקים, עלה דפנה, טימין ואת המרינדה המתוחה. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור במשך כ 3 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד; להפוך את חזה באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תלת עצות, גזוז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 כוסות שיני שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בזהירות להעביר את חזה הבקר לצלחת; לכסות ולשמור על חם. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס מדידה חסינת חום, לחיצה על המוצקים. מחק את התבשיל והוסף את נוזל הבישול ואת ציר העוף. מרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 20 דקות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. דק לחתוך את חזה הבקר על פני התבואה ומקשטים עם התפוח הקצוץ.
בשר בקר בתפריט? נסה זיווג עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יקב Januik Ciel du Cheval Vineyard Syrah עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.