ירך חזיר עם קרום קימל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירך חזיר עם קרום קימל. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 327 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לך בשר חזיר צלוי, זרעי קימל, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. מתכון זה של Allrecipes יש 10 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: ירך חזיר עם קרום עשב, בשר חזיר צלוי עם קרום פירורים, ו ירך חזיר בגריל עם רוזמרין-פירורי לחם.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). בקערה קטנה, לערבב יחד את זרעי קימל, מלח, אבקת חרדל, טימין, אורגנו ושמן צמחי כדי להפוך את הדבק.
מניחים את הצלי במחבת צלייה בצד שומן למעלה. לשפשף את תערובת התבלינים לתוך החלק העליון והצדדים של הצלי. הכנס מדחום בשר לצלי, והנח בתנור.
צלי במשך כשעה 1, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 155 מעלות F (67 מעלות C).
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 15 דקות. הטמפרטורה תעלה ל 145 מעלות F (63 מעלות C). תחתוך ותגיש.