מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו סוכר, תאנים, קוניאק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, תאנים ממולאות במוס כבד אווז, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים תאנים מיובשות, קוניאק, סוכר, חרדל מלא, ואבקת חרדל בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה ומבשלים עד מופחת syrupy, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלא
אבקת חרדל
תאנים מיובשות
קוניאק
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר לקערה ולהניח בצד עד מגניב. מתבלים בקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
להניח שכבה כפולה של מגבות נייר על גבי צלחת או קרש חיתוך ולהניח בצד. כבד אווז עונה בנדיבות על כל הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד אווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מחממים מחבת קטנה מעל חום גבוה לפחות 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים כבד אווז במחבת הבקיע-צד כלפי מטה. זה צריך מיד להתחיל לעשן, רוחש, טיוח שומן. אם זה לא, להסיר ולאפשר למחבת לחמם מראש לעוד 1 עד 2 דקות. ברגע שכל ארבעת החלקים של foie הם במחבת, לבשל, מסתחרר מחבת בעדינות כל כמה שניות, עד משחימים עמוק ו פריך בצד הראשון, על 30 שניות. השתמש מרית מתכת דקה כדי להעיף כבד אווז על הצד השני ומבשל במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
העברה לצלחת מרופדת מגבת נייר ולתת לנוח 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
השתמש בכפית קטנה כדי זיגוג כל פיסת כבד אווז עם סירופ מן fig mostarda. כפית חלק mostarda התאנה על ארבע צלחות בודדות ומניחים 1 פרוסת כבד אווז על כל אחד. למעלה עם עירית, מלח ים גס, ופרוסות תאנה טריות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גס
כבד אווז
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט