כבש מהיר ביריאני
אם יש לך ציר עוף, פילה צוואר, אורז בסמטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו כבש ביריאני.
הוראות
מחממים מחבת גדולה, מטגנים את משחת הקארי עד ריחני, מוסיפים את הטלה, ואז חומים מכל הצדדים.
יוצקים את האורז והמלאי, ואז מערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מכסים במכסה, ואז מבשלים 15 דקות על חום בינוני עד שהאורז רך.
מערבבים דרך התרד, לשים את המכסה בחזרה על המחבת ולהשאיר קיטור, ללא הפרעה, במשך 5 דקות לפני ההגשה.