תבשיל טוסט צרפתי קוקוס-שקדים
תבשיל טוסט צרפתי קוקוס-שקדים הוא מתכון אמריקאי המגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל 593 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חצי וחצי, פתיתי קוקוס, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3503 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 8 שעות ו -15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כוסות טוסט צרפתי עם שטרויזל שקדים קוקוס, תבשיל טוסט צרפתי אוכמניות, גבינת שמנת ושקדים, ו טוסט צרפתי קרואסון שקדים עם סירופ חמאת שקדים.
הוראות
חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס. חמאה קלות תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ'.
הניחו את פרוסות הלחם בשכבה אחת (זה בסדר אם הן חופפות מעט) על תבנית עם נייר אפייה.
אופים את הפרוסות (כדי לייבש אותן מעט) למשך 6 דקות, ואז הופכים ואופים עוד 6 דקות. מניחים בצד להתקרר.
מקציפים יחד את הביצים, חצי וחצי, סוכר מגורען, וניל, קינמון ומלח בקערה גדולה. טבלו כל פרוסת לחם בתערובת הביצים לציפוי יסודי ושטפו את הפרוסות בכלי הקדירה החמאה.
יוצקים את כל תערובת הביצים שנותרה על הלחם. מכסים את המנה בניילון ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או למשך הלילה.
לקרום קוקוס-שקדים: שמים 1/2 כוס מהקוקוס, 1/3 כוס מהשקדים, סוכר מגורען, קמח ומלח במעבד מזון ומעבדים עד שהם עדינים מאוד.
מוסיפים את החמאה, הביצה והחלמון ומעבדים היטב ליצירת עיסה חלקה.
להרכבת הקדרה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מורחים את תערובת הקוקוס-שקדים באופן שווה על פרוסות הלחם הספוגות. למעלה עם 1/4 כוס השקדים הפרוסים הנותרים ו -3 כפות קוקוס ואופים עד שהם תפוחים וזהובים קלות והקרם מתייצב (מרכז הקדירה כבר לא יתנועע כשנערים אותו), 45 עד 50 דקות. אפשר להתקרר במשך שעה 1 לפני ההגשה, או לשרת בטמפרטורת החדר.
מגישים עם זילוף אבקת סוכר ופירות יער אם משתמשים.