כנפי פלפל חריף צלוי
כנפי פלפל חריף צלויות עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. אם יש לכם שמן צמחי, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ג'לי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'לי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות Thumbprint ג'לי תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 44% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת חלב חם עם ציפוי קוקוס צלוי + וידאו (עוגת דייזי עצלן), כנפי באפלו צלויות, ו כנפי עוף צלויות בסגנון תאילנדי עם רוטב חם וחמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. קו מחבת גיליון עם נייר, מניחים מדף על גבי המחבת ושמן את המדף.
לזרוק את הכנפיים עם שמן 2 כפות ומפזרים מלח ופלפל.
פרוש את הכנפיים על המדף בשכבה 1. מטגנים 4 עד 5 סנטימטרים מהחום, מתהפכים פעם אחת, עד בקושי מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
בסיר קטן מעל חום מתון, לטאטא את ג ' לי פלפל חם, מיץ לימון ורוטב חם עד חלקה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ולתת להתבשל 1 עד 2 דקות.
מברשת 1/4 כוס רוטב על הכנפיים המבושלות צלוי 1 עד 2 דקות.
מברשת את הכנפיים עם רוטב 1/4 כוס שוב, ולאחר מכן להפוך את הכנפיים מעל מברשת עם עוד 1/4 כוס רוטב. לצלות עד פריך על, 2 עד 3 דקות.
מברשת עם הרוטב שנותר לפני ההגשה.