קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות1
ציון בריאות81
סוגי מאכליםלחם
מגזין

כרוב כבוש על בצק לחם

כרוב כבוש על בצק לחם
כרוב כבוש על בצק לחם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 74% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2937 קלוריות, 79 גרם חלבון, ו 162 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, שמנת, אגוז מוסקט טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה מרהיב. נסו לחם כרוב כבוש בווארי, לחם בצק חמוץ כפרי צרפתי, ו לחם דלעת ממולא בבצק עוגיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפוררים את השמרים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים פנימה את הסוכר והמים, ומערבבים בעזרת מזלג עד שהשמרים מומסים. מניחים לשבת במשך 15 דקות, ואז מערבבים פנימה את המלח והחמאה הבהירה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
יוצקים את הקמח לקערה גדולה ויוצרים באר במרכז. מערבבים פנימה את תערובת השמרים ואז ללוש עד שהבצק חלק ואלסטי, בערך 12 דקות. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בבד ומניחים במקום חמים עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בזמן שהבצק תפח, מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית עד שהוא כמעט פריך; מסננים שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הביצים, זרעי הקימל, אגוז המוסקט, המלח והפלפל בקערה עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מרדדים את הבצק למלבן כך שיתאים לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מניחים את הבצק על תבנית האפייה ומפזרים בייקון. מכסים את הבצק באופן שווה בכרוב כבוש סחוט היטב, ואז מזלפים את תערובת השמנת החמוצה והביצים על הכרוב הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש למשך 40 דקות, או עד שהלחם משחים בחלקו העליון ומתחת.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מניחים להתקרר מעט ואז חותכים לריבועים להגשה.