כרוב ניצנים וקייל סאוט
ניתן להכין את המתכון של כרוב ניצנים וקייל תוך כ-30 דקות . תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 135 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . המתכון הזה משרת 12. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם אגוזי מלך, בצל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סוטט נבטי בריסל מגורר , סוטאז' נבטי בריסל שום , וסווט נבטי בריסל שום .
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים ומערבבים סלמי בשמן על אש בינונית-גבוהה במשך 3-5 דקות או עד שהוא פריך.
מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת; רזרבה טפטוף במחבת.
מוסיפים חמאה לטפטופים; לחמם על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים נבטי בריסל, קייל, בצל, מלח, קאיין ופלפל שחור; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים את המרק; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 4-5 דקות או עד שהנבטי בריסל רכים. מערבבים פנימה אגוזי מלך וחומץ.