כרובית אומר גבינה
כרובית אומרת גבינה יכולה להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 17 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, פירורי לחם גסים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קל כרובית רוטב גבינה עבור רזה מק וגבינה, מקרוני וגבינה או כרובית וגבינה, ו גבינת כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים צלחת אפיית זכוכית בגודל 11 על 7 אינץ ' עם החמאה ומניחים בצד.
מיקום 1 מתלה תנור בעמדה האמצעית ו 1 במיקום העליון מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הכרובית בקערת זכוכית קטנה, גבעול בסופו של דבר. השתמש בסכין קילוף כדי להסיר את העלים התחתונים. לקצץ את curds הנחה של גזע, שמירה על אותם שלמים ככל האפשר. נסה לשמור על גודל אחיד גדול ולעשות כמה שיותר חתכים ככל האפשר. זרוק את העלים ואת הגבעול. מכסים בחוזקה עם ניילון נצמד ומיקרוגל על גבוה במשך 4 דקות. מנוחה, עדיין מכוסה בפלסטיק, לעוד 4 דקות. לחשוף ולנוח במשך 4 עד 5 דקות נוספות תוך הכנת שאר המנה.
שלב 4 אונקיות של הגבינה, פירורי הלחם, ביצה, מלח, חרדל, פפריקה, פלפל שחור, וקיין בקערת ערבוב גדולה. כאשר דקה אחת נשארת על תקופת המנוחה כרובית, מיקרוגל את השמנת על גבוה במשך 30 שניות.
מוסיפים את הקרם לקערה עם תערובת הגבינה ומערבבים לשלב.
באמצעות הידיים שלך ומגבת תה אם הכרובית עדיין חם, לשפשף את הפרחים הגדולים בין הידיים כדי לשבור את הגבינה.
מוסיפים את הגושים לתערובת הקרם ומערבבים עד שהגבינה נמסה היטב ומשולבת.
מורחים את תערובת הכרובית בתבנית אפייה מוכנה, מניחים על המדף האמצעי, ואופים במשך 20 דקות.
הסר את תבנית האפייה ולהפוך את המטגן לגבוה.
מפזרים את הגבינה 1/2 אונקיה הנותרים על גבי הכרובית.
מניחים על המדף העליון מטגן עד העליון הוא תוסס כראוי חום, 6 עד 8 דקות. תנוח 10 דקות לפני ההגשה.