כריך ביצה עם חרדל ואבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך ביצה עם ירקות חרדל ואבוקדו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, לחם מלא, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שמן הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר אננס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: כריך סלט ביצים בריא, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו.
הוראות
במחבת nonstick גדול, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד במכרז, 1 1/2 דקות; העונה עם מלח.
מעבירים את הירוקים לקערה וחמים.
בקערה קטנה, מועך את האבוקדו. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח.
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת. לפצח את הביצים לתוך המחבת ומתבלים במלח. מבשלים מעל חום מתון עד הלבנים הם פריך, על 1 דקה. הופכים את הביצים ומבשלים עד שהלבנים מוצקים והחלמונים נוזליים, 2 דקות יותר.
מורחים את האבוקדו על 4 של פרוסות טוסט. למעלה עם הירוקים והביצים מטוגנות ומפזרים את הרוטב החריף. סגור את הכריכים, לחתוך לשניים ולהגיש מייד.