כריך מלפפון ועגבניות עם חומוס שעועית לבנה שום
כריך מלפפון ועגבניות עם חומוס שעועית לבנה שום לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 551 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו שום, עגבניות רומא, מלח כשר ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 409 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הוא במחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרחי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 96%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון כריך מלפפון ועגבניות עם חומוס שעועית לבנה שום, חומוס סקייפ שעועית לבנה ושום, ו חומוס שעועית לבנה שום קלוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים את החלק העליון מראש השום ומזלפים 1 כפית משמן הזית. לעטוף בנייר אלומיניום ואופים עד רך, כ 45 דקות עד 1 שעה. לגולל ולאפשר להתקרר.
מסננים ושוטפים את השעועית. (שמור 1/2 כוס שעועית למתכון לסלט עגול 2.)
הכניסו אותם למעבד מזון יחד עם 1/4 כוס שמן זית. סוחטים פנימה את עיסת השום הקלויה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק ועקביות המיונז, מוסיפים מעט מים אם הוא סמיך מדי. (שמרו 2 כפות מהחומוס למתכון לסלט עגול 2.)
מורחים את החומוס על כל פרוסת לחם. למעלה 4 פרוסות לחם עם פרוסות המלפפון והעגבנייה ומכסים בלחם שנותר. (שמרו 1/2 מהמלפפון ו-1/2 עגבניות למתכון לסלט עגול 2.)
חותכים את הכריכים לשניים ועוטפים אותם היטב בנייר שעווה או בניילון.