כריך סטייק בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם בגטים רול, מלח ופלפל כשרים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריך סטייק בגריל של בובי פליי עם רוטב סטייק, כריך סטייק צלוי עם צלעות., ו כריך סטייק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה יחד בקערה ושופכים אותו לתוך שקית פלסטיק גדולה בגודל גלון resealable.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
קערה
3
מוסיפים את הסטייק ופונים כדי לוודא שהוא מכוסה לחלוטין על ידי המרינדה. מקררים לפחות 2 שעות ועד 12, הופכים את השקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
4
ממיסים את החמאה בסיר תחתית כבד על אש בינונית. לאחר נמס להוסיף את הקמח ומערבבים עד שהוא הופך צבע בלונדיני בהיר. לאט לאט להקציף בחלב. להביא את החלב עד רתיחה תוך ערבוב. פעם אחת ב מבשלים, מערבבים בגבינה, קומץ בכל פעם. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חמאה
גבינה
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
5
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
לזרוק בצל ירוק בקערה עם שמן זית, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
הסר את הסטייק מן המרינדה ולתת את ניקוז עודף. גריל סטייק במשך 5 עד 7 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר ועל 8 עד 10 דקות עבור בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
8
הסר את הסטייק מהגריל ללוח חיתוך ולאפשר לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
גריל
9
בזמן שהסטייק נח, שים את הבצלים והבגטים הירוקים על הגריל. מבשלים את הבצל הירוק עד חרוך ורך, כ 4 דקות, וטוסט את הלחם עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
בגט
לחם
סטייק.
טוסט
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
כדי להרכיב, פרוס את הסטייק, בזווית של 45 מעלות, לפרוסות דקות מאוד על פני התבואה. שים קצת סטייק על החלק התחתון של כל גליל, העליון עם כמה בצל ירוק בגריל, וחנק עם רוטב גבינת פרובולון. מכסים עם החלק העליון של הגליל ומגישים.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.