קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח

כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח
כריך בשר צלוי עם פנים פתוחות דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם רוסטביף מעדנייה, מיונז, לחמניות הוגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח, כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח, ו כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח בסגנון הישן. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור על הגדרת broiler.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים לחמניות לשניים, וטוסט בטוסטר לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טוסטרטוסטר
3
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מורחים כל חצי עם מיונז וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
שכבה עם רוסטביף, עגבניות, בצל אדום, פרובולונה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוסטביףרוסטביף
פרובולוןפרובולון
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
6
Broil 3 עד 6 אינץ ' ממקור חום במשך 2 עד 4 דקות (לפקוח עין קבועה על זה) עד גבינה הוא מבעבע והוא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה