כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח
כריך בשר צלוי עם פנים פתוחות דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם רוסטביף מעדנייה, מיונז, לחמניות הוגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח, כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח, ו כריך רוסטביף עם פרצוף פתוח בסגנון הישן. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור על הגדרת broiler.
חותכים לחמניות לשניים, וטוסט בטוסטר לחם.
מורחים כל חצי עם מיונז וחרדל.
שכבה עם רוסטביף, עגבניות, בצל אדום, פרובולונה, מלח ופלפל.
Broil 3 עד 6 אינץ ' ממקור חום במשך 2 עד 4 דקות (לפקוח עין קבועה על זה) עד גבינה הוא מבעבע והוא מתחיל חום.