כריכי טלה שאריות עם מיונז טפנד, גרגיר הנחלים, גבינת Caciocavallo
כריכי כבש שאריות עם מיונז טפנד, גרגיר הנחלים, וגבינת Caciocavallo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר ופלפל, עלי פטרוזיליה, לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו כריכי כבש עם שום קלוי ומיונז טימין, {שאריות} כריכי גבינה בגריל צלי קדרה, ו גבינת עיזים וכריכי תה גרגיר נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים טוסטר אובן או תנור עד 500 ° F.
מערבבים מיונז, טפנד, אנשובי טחון, 1 כף שמן זית, ועשבי תיבול קצוצים בקערה קטנה ומערבבים עם מזלג לשלב. תניח בצד.
טפטוף לחם בצד אחד עם 1 כף שמן זית.
מניחים על מתלה תיל וטוסט בתנור או בתנור עד חם רק מתחיל חום, על 4 דקות.
לזרוק גרגיר מים עם כף הנותרים שמן זית חומץ בלסמי בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
כדי לבנות כריכים, מורחים תערובת זית / מיונז על צד אחד של כל פרוסת לחם.
טלה שכבה, גבינה, וגזרת נחלים לבושים על גבי שתי פרוסות לחם, ולאחר מכן לסגור כריכים עם שתי פרוסות לחם אחרות.