אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, טלה עם זיתים: Agnello alle Olive עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 606 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם מיץ מלימון, כנפי עוף, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים:פסטה עם רוטב זית שחור: Stringozzi Alle Olive , שוקי טלה עם ארטישוק וזיתים: Stinci di Agnelli con Carciofi e Olive , וצלעות טלה בגריל (agnello A Scottadito) .
הוראות
1
אבק את הבשר בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
מחממים את שמן הזית על אש גבוהה בתנור הולנדי ומוסיפים את הבשר שיצרוב מכל הצדדים. מתבלים את הבשר במלח ופלפל, מרטיבים במיץ הלימון ו-1/2 כוס ציר. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים את הזיתים המגולענים, מחצית מהאורגנו, פתיתי הצ'ילי והציר הנותר. מכסים ומבשלים עוד שעה וחצי עד שהבשר רך במזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פחיות) מרק עוף דל נתרן
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מגישים פרוסות עם מיצי המחבת שמזלפים מעל ושאר הזיתים בצד.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מפזרים את שארית האורגנו על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
6
בסיר גדול וכבד תחתית מחממים את השמן על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את כל חלקי העוף ומשחימים הכל, תוך ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
8
מוציאים את העוף ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
9
מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל והסלרי ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים. מחזירים את העוף לסיר ומוסיפים 3 ליטר מים, רסק העגבניות, גרגרי הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לעקור את פיסות העוף והירקות השחומים מתחתית התבנית. מביאים כמעט לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים על רתיחה נמוכה עד לצמצום בחצי, כשעתיים, מדי פעם מורידים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
אפונת שלג, מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מסירים מהאש, מסננים ולוחצים על המוצקים בעזרת תחתית מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את הציר כדי להקל על הקירור ומניחים בצד. מקררים ציר במיכלים קטנים עד שבוע או מקפיאים עד חודש.