קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםסלט
מגזין

כריכי סלט סלמון עם פנים פתוחות

כריכי סלט סלמון עם פנים פתוחות
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? כריכי סלט סלמון עם פרצוף פתוח יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא סלמון, חזרת, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו כריכי סלמון פתוחים, כריכי תה סלמון עם פנים פתוחות, ו כריכי סלמון מעושנים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סלמון בקערה קטנה; פתית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להוסיף סלרי; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
3
מערבבים מיונז והבא 4 מרכיבים; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
4
להוסיף תערובת סלמון; לזרוק היטב מעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מניחים 1 עלה חסה ו 1 פרוסת עגבניות על כל חצי מאפין. למעלה עם 1/4 כוס סלט סלמון.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.