כריכי תה עם מלפפון, חומוס ולימון
מלפפון, חומוס, כריכי תה לימון הוא טבעוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם שיבולת שועל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. האוכל הביא לך אותו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כריכי פיתה הודו וחומוס עם מלפפון ספירלי, כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, ו כריכי מלפפון שמיר לימון הטוב ביותר.
הוראות
באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את המלפפון לתוך סיבובים דקים נייר, על 1/16 אינץ ' עבה.
מניחים את הפרוסות במסננת או מסננת להגדיר על קערה, מפזרים אותם עם מלח נמדד, ולזרוק לשלב. להפריש לנקז במשך 15 עד 20 דקות.בינתיים, באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את הלימונים לתוך סיבובים דקים נייר על 1/16 אינץ ' עבה, הסרת כל הזרעים כמו שאתה הולך; להגדיר אותם בצד.באמצעות מערוך, לשטח כל פרוסת לחם למחצית העובי המקורי שלה.
מורחים 2 כפות של החומוס באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם ועונה עם מלח ופלפל; להפריש.כאשר המלפפונים מוכנים, כתמים קלות אותם עם מגבות נייר כדי להסיר כל לחות עודפת. רעפים את פרוסות המלפפון מעל החומוס על 4 פרוסות לחם (כ -12 פרוסות לכריך). למעלה מלפפונים עם שכבה של פרוסות לימון (כ 4 פרוסות לכל כריך).סגור את הכריכים עם שאר פרוסות הלחם. לקצץ את הקרום, ולעשות 2 חתכים אלכסוניים על כל כריך כדי ליצור 4 משולשים.זיווג משקאות: ווס סוביניון בלאן, נאפה. הטעמים המוגדרים היטב של סיד, מלון ועשב להפוך את זה זוג טוב עם טעמים חדים ומרעננים בכריך. כמו כן, היין כולל משחק גומלין נחמד בין פריכות וקרימיות, בדיוק כמו הסנדוויצ ' ים.