קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות16
ציון בריאות15
מגזין

כריכי תה עם מלפפון, חומוס ולימון

כריכי תה עם מלפפון, חומוס ולימון
מלפפון, חומוס, כריכי תה לימון הוא טבעוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 40 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם שיבולת שועל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. האוכל הביא לך אותו. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כריכי פיתה הודו וחומוס עם מלפפון ספירלי, כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, ו כריכי מלפפון שמיר לימון הטוב ביותר.

הוראות

1
באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את המלפפון לתוך סיבובים דקים נייר, על 1/16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מניחים את הפרוסות במסננת או מסננת להגדיר על קערה, מפזרים אותם עם מלח נמדד, ולזרוק לשלב. להפריש לנקז במשך 15 עד 20 דקות.בינתיים, באמצעות מנדולינה או סכין חדה מאוד, לחתוך את הלימונים לתוך סיבובים דקים נייר על 1/16 אינץ ' עבה, הסרת כל הזרעים כמו שאתה הולך; להגדיר אותם בצד.באמצעות מערוך, לשטח כל פרוסת לחם למחצית העובי המקורי שלה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
מנדולינהמנדולינה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מורחים 2 כפות של החומוס באופן שווה על צד אחד של כל פרוסת לחם ועונה עם מלח ופלפל; להפריש.כאשר המלפפונים מוכנים, כתמים קלות אותם עם מגבות נייר כדי להסיר כל לחות עודפת. רעפים את פרוסות המלפפון מעל החומוס על 4 פרוסות לחם (כ -12 פרוסות לכריך). למעלה מלפפונים עם שכבה של פרוסות לימון (כ 4 פרוסות לכל כריך).סגור את הכריכים עם שאר פרוסות הלחם. לקצץ את הקרום, ולעשות 2 חתכים אלכסוניים על כל כריך כדי ליצור 4 משולשים.זיווג משקאות: ווס סוביניון בלאן, נאפה. הטעמים המוגדרים היטב של סיד, מלון ועשב להפוך את זה זוג טוב עם טעמים חדים ומרעננים בכריך. כמו כן, היין כולל משחק גומלין נחמד בין פריכות וקרימיות, בדיוק כמו הסנדוויצ ' ים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
מלוןמלון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק