לביבות בטטה הוא מתכון יהודי המגיש 5. זה הר ד ' אובר יש 164 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש ביצים, קמח, מלח ושמנת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה.
הוראות
1
בקערה שלבו את הבטטות, הבצל, הביצים, הקמח, המלח והפלפל; מערבבים היטב. זרוק את הבלילה ב-1/4 כוסות על גבי ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול; משטחים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
אופים בחום של 400 קק למשך 8 דקות; הופכים לביבות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
אופים 8-10 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים והלביבות מזהיבות. למעלה עם שמנת חמוצה; מקשטים בפלפל אדום ובצל אם רוצים.