לבשל את הספר: המבורגרים יפניים עם קטשופ ווסאבי
לבשל את הספר: המבורגרים יפניים עם קטשופ ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח היפני. 107 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בצל, פירורי לחם panko, חזיר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מבשלים את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי, מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות, ו לבשל את הספר: המבורגרים פדינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קטשופ ווסאבי, לטאטא יחד את הקטשופ, רוטב סויה, ווסאבי בקערה; להפריש.
כדי להפוך את ההמבורגרים, לערבב יחד את פירורי הלחם וחלב בקערה ולתת לשבת עד פירורי הלחם לספוג את כל החלב, על 5 דקות. כאשר פירורי הלחם מוכנים, מערבבים אותם יחד עם בשר בקר טחון, חזיר טחון, פלפל שחור, בצל, רוטב סויה, ומלח בקערה גדולה. ללוש את הבשר עד שהוא הופך דביק ונקשר יחד; לחלק את התערובת ל 4 חלקים שווים. בעדינות למרוח את הידיים עם שמן שומשום. באמצעות כפות הידיים, לגלגל כל חלק של הבשר לתוך כדור, ולאחר מכן ללטף את הכדור שטוח, הסטה אותו מיד ליד, כדי ליצור פטי 1/2 אינץ ' עבה (טפיחה כמו זה דוחס את הבשר ומסיר כיסי אוויר). לחץ למטה כדי לעשות כניסה במרכז הקציצה (שמונעת מהקציצה לנשוף לתוך כדור בזמן שהוא צולה).
מניחים את הקציצות שהושלמו על גיליון של רדיד אלומיניום.
מחממים גריל עד בינוני. גריל ההמבורגרים עד שהם משחימים יפה, כ -10 דקות, מרפרף פעמיים. המבורגרים אלה צריכים לבשל דרך לחלוטין בגלל החזיר; אתה לא תראה ורוד באמצע, אבל הם עדיין יהיו עסיסיים להפליא וטעים.
תן להמבורגרים לנוח 2 דקות. כפית קטשופ ווסאבי על גבי ומגישים.