לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי
לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי הוא טבעוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, מ " ל שמן זית, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקוקוס פתית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ליים מקורר - פאי קוקוס עם מקדמיה-קרום קוקוס כקינוח. נסו לבשל את הספר: Shake מרשמלו קלוי, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים, ו מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° / 180°C עם שני מתלים בשליש העליון של התנור.
בקערה קטנה או בצנצנת, להקציף או לנער יחד את שמן זית, שמן שומשום, ושויו.
שים את הקייל והקוקוס בקערה גדולה וזרוק היטב עם כשני שלישים מתערובת שמן הזית.
מורחים את הכרוב באופן שווה על פני שני דפי אפייה.
אופים במשך 12 עד 18 דקות, עד הקוקוס הוא חום זהוב עמוק, זורק פעם או פעמיים לאורך הדרך. אם תערובת כרוב על גיליון האפייה העליון מתחיל לקבל השחמה מדי, להעביר אותו למדף התחתון.
הסר מהתנור ולהעביר את תערובת כרוב לקערה בינונית. תטעם. אם אתה מרגיש שזה צריך קצת יותר רוטב, להוסיף קצת ולזרוק.
מניחים את פארו על מגש הגשה העליון עם כרוב השליך.