לובסטר פירוגי
לובסטר פירוגי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. אם יש עירית, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו פירושקי, Pan Pierogies, ו פירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים את הבצק לעיגולים 2 אינץ'. לעטוף ולהניח בצד. מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים עד רך ולנקז.
מניחים דרך ricer ומקפלים בחמאת כמהין וערית. מקפלים בבשר לובסטר. בדוק תיבול.
מניחים כפית גדושה של תערובת הלובסטר על מחצית מכל מעגל של בצק. מקפלים את העיגולים לשניים כדי להפוך חצי ירח צורות crimp הקצוות לאטום. מרתיחים את pierogies במים עד שהם צפים, על 2 עד 3 דקות.
מניחים קמח בקערה ויוצרים באר.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומערבבים ביד. טופס בכדור, לעטוף להכניס למקרר במשך 20 דקות.