לזניה דרום מערבית
לזניה דרום-מערבית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 385 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, רוטב עגבניות, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מערב לזניה רולס, אגרולי דרום מערב של צ'ילי – ליהנות המסעדה האהובה בכל מקום. אגרולים בסגנון דרום מערב אלה הם טעימים, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גיליון עוגיות או לסכל בתנור על מתלה מתחת מתלה תנור באמצע; תנור חום ל 191°. Spray 13x9-inch (3-quart) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
מבשלים אטריות לזניה לפי הוראות החבילה; ניקוז. יש לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר; לנקז היטב.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים. להפחית חום; מבשלים 5 דקות או עד מעובה.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה, צ ' ילי וביצים.
מערבבים רוטב פסטה, שעועית, תירס וכמון לתערובת בקר. מבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב.
כדי להרכיב לזניה, לארגן 3 אטריות מבושלות בתחתית צלחת אפייה. כף ומרח 1/3 של תערובת ריקוטה על אטריות; למעלה עם 1/3 כל תערובת בשר וגבינה. חזור על שכבות 2 יותר פעמים, הזמנת האחרון 1/3 של גבינה.
מניחים צלחת אפייה על מדף תנור באמצע; אופים 25 דקות.
מפזרים גבינה שמורה; אופים 15 עד 25 דקות יותר או עד לזניה הוא מבעבע גבינה מותכת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.