קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

לזניה נקניקיות איטלקית

לזניה נקניקיות איטלקית
לזניה של נקניקיות איטלקיות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 597 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. גשו לסופר וקנו תיבול, תיבול יווני, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה נקניקיות איטלקית, לזניה נקניקיות איטלקית, ו לזניה נקניקיות איטלקית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מביאים סיר גדול של מים 1 כפית מלח לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה נקניק איטלקי. מבשלים ומערבבים עד שהנקניקייה מתפוררת, שחומה באופן שווה, וכבר לא ורודה, בערך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מסננים וזורקים עודפי שומן.
6
מוסיפים קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, 1 כף תיבול איטלקי, 1 כף תיבול יווני, 1 כף אורגנו, 1 כף בזיליקום, 1 כף פטרוזיליה, 1 כף טימין, 1 כפית רוזמרין, 1 כף אבקת שום ו -1 כפית מלח; מערבבים היטב. מבשלים עד שהטעמים מתערבבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
תיבול יווניתיבול יווני
אבקת שוםאבקת שום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
מלחמלח
7
מניחים בצד 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
8
מערבבים את גבינת המוצרלה שנותרה עם 1 כפית תיבול איטלקי, 1 כפית תיבול יווני, 1 כפית אורגנו, 1 כפית בזיליקום, 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית טימין ו -1 כפית רוזמרין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מוצרלהמוצרלה
תיבול יווניתיבול יווני
רוזמריןרוזמרין
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
כף שכבה של רוטב בשר לתחתית תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים 3 עד 4 אטריות לזניה על גבי שכבת רוטב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
10
מורחים שכבה נוספת של רוטב בשר על אטריות לזניה; מפזרים שכבה מגבינת המוצרלה המתובלת. חזור על השכבות עם שאר החומרים והקדרה העליונה עם 1/2 כוס גבינת מוצרלה רגילה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
בשרבשר
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.