לזניה של הרגע האחרון
המתכון ברגע האחרון לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 10 דקות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו רביולי גבינה, תרד, רוטב פסטה עם צנצנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו 30 דקות לזניה, 10 דקות לזניה תרד, ו 45 דקות לזניה מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 F. כפית שכבה דקה של רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מכסים בשכבה אחת של רביולי. למעלה עם חצי התרד, חצי המוצרלה, ושליש מהרוטב. חזור עם שכבה נוספת של רביולי והתרד שנותר, מוצרלה, וחצי מהרוטב הנותר. למעלה עם שכבה נוספת של רביולי ואת הרוטב שנותר (לא כל רביולי ייתכן שיהיה צורך).
מפזרים עם הפרמזן. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד מבעבע, 5 עד 10 דקות יותר.