לחם אגוזי חמאה
אם יש לכם אבקת אפייה, חלב חמאה, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מכונת לחם פסטו-לחם צנוברים, לחם מכונה חמאה לחם, ו לחם חמאה.
הוראות
בקערה מקציפים את הביצה. מקציפים בהדרגה סוכר חום וקיצור.
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין עם חלב חמאה. מקציפים רק עד לחות. מערבבים פנימה אגוזים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת.