לחם בצל מלוח
לחם בצל מלוח דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינת צ'דר חדה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לחם תירס בצל מלוח, כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, ו פאי בצל מלוח.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז אחד 8 אינץ 'עגול או אחד 8x8 אינץ' מחבת מרובע.
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח, לחתוך 2 כפות של החמאה עד התערובת מתפוררת. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה המגוררת. הפוך באר במרכז התערובת.
מטגנים את הבצל ב 1 כף של חמאה או מרגרינה עד ברור וזהוב. תניח בצד.
בקערה קטנה להכות את הביצה ומערבבים את החלב ואת הבצל מבושל.
יוצקים תערובת ביצים לתוך הבאר בתערובת הקמח. מערבבים עד רק לחלח. יהיה לך בצק רך. לטפוח בצק למחבת מוכנה.
מפזרים נשאר 1/2 כוס גבינה מגוררת מעל.
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 25 דקות.