קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בצל מלוח

לחם בצל מלוח
לחם בצל מלוח דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל לחם שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינת צ'דר חדה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לחם תירס בצל מלוח, כריכי פודינג מלוחים עם מרינדה בצל מתוק, ו פאי בצל מלוח.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). גריז אחד 8 אינץ 'עגול או אחד 8x8 אינץ' מחבת מרובע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
שלב קמח, אבקת אפייה ומלח, לחתוך 2 כפות של החמאה עד התערובת מתפוררת. מערבבים ב 1/2 כוס הגבינה המגוררת. הפוך באר במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
מטגנים את הבצל ב 1 כף של חמאה או מרגרינה עד ברור וזהוב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
4
בקערה קטנה להכות את הביצה ומערבבים את החלב ואת הבצל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים תערובת ביצים לתוך הבאר בתערובת הקמח. מערבבים עד רק לחלח. יהיה לך בצק רך. לטפוח בצק למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים נשאר 1/2 כוס גבינה מגוררת מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
7
אופים ב 400 מעלות F (205 מעלות C) במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם. בערך 6 מנות.