לחם בשקית
לחם בשקית יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 191 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו שיבולת שועל לחם (מכונת לחם / לחם יצרנית), לחם זרעי פרג לימון רזה (לחם לולאת פירות), ו קטן במיוחד אור בריא צרפתית לחם לחם (א. ב. מ) לחם מכונה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית מקפיא גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 1 כוס קמח, סוכר, שמרים ומים חמים. לסחוט את רוב האוויר מתוך התיק, ואת החותם. לסחוט עם הידיים שלך עד מעורבב היטב. הניחו לנוח למשך 10 דקות בטמפרטורת החדר, או עד להופעת בועות.
בקערה נפרדת מערבבים יחד 1 כוס קמח, חלב יבש, שמן ומלח.
יוצקים לשקית הניתנת לסגירה מחדש וסוחטים את רוב האוויר. חותם, ולמעוך עד מעורבב היטב.
מוסיפים את כוס הקמח האחרונה לשקית, וממשיכים לערבב באותו אופן עד לקבלת תערובת אחידה.
מוציאים את הבצק מהשקית ומניחים על משטח מקומח. ללוש במשך 5 עד 8 דקות. יוצרים כיכר קטנה ומניחים בתבנית כיכר משומנת בגודל 8 על 4 אינץ'. מכסים במגבת, ומאפשרים לתפוח כ-30 דקות, או עד שהאצבע משאירה רושם כשאתה תוקע את החלק העליון של הכיכר בעדינות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
אופים את הלחם במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש, עד להזהבה.