לכי לחנות וקחי מתכון ללחם גזר, כמו אהבה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחם דלעת צ'אי ללא גלוטן עם חמוציות, לחם דלעת ללא גלוטן עם זיגוג קוקוס חי (ממותק באופן טבעי), ו אפייה זה אלרגיה חינם עם קים Guten חינם, חלב חינם צ'אי מתובל לחם תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לי מתכון לחם תה עדין בשבילך-לחם גזר ללא גלוטן ריחני עם צ ' אי תבלינים משובץ עם צימוקים מתוקים ועסיסיים. מאז שאפיתי את מאפינס הגזר השמחים האלה, אני מהרהר בלחם גזר. רציתי ליצור מתכון חדש ללחם ללא גלוטן שהכיל כמה דגנים מלאים, כולל (התנשפות! קמח אורז חום. מזעזע, אני יודע. קוראים ותיקים יאשרו שאני לא המעריץ הכי גדול של קערות אורז. אני כמעט אף פעם לא אופה איתם. ובכל זאת. הנה אני. עומד ב Whole Foods לבדוק את הקו. קניית שקית קמח אורז חום אורגני של הטחנה האדומה של בוב. מתוך דחף. כי זה פשוט נשמע לי טוב.בריא. אגוזים. וידידותי לגזר.וזה חשוב במתכון ללא גלוטן. הידידותיות. אתה רוצה שכל המרכיבים שלך יסתדרו. אתה רוצה שהטעמים שלך יתערבבו באושר מתוק ומתובל. לתמוך אחד בשני זה חזק. לסלוח אחד לחולשות של השני. אין קמח ללא גלוטן יחיד מושלם בכוחות עצמו, כפי שאתה יודע היטב. הולך סולו לא עובד. הוא זקוק לצוות תמיכה. הוא צריך למצוא איזון ולהשיג הרמוניה באמצעות מערכות יחסים. תן וקח. זה כל העניין במשחק המטורף של אפייה ללא גלוטן.קצת כמו אהבה.מתכון לחם גזר עם צימוקים ותבלינים חי
מרכיבים שתצטרך
2
על ידי קרינה אולריך ינואר 2012מתכון לחם גזר זה גמיש. אם לא אכפת לך צימוקים, לנסות חמוציות מיובשות, או דומדמניות. אם אגוזי פקאן הם לא האגוז האהוב עליך, להשאיר אותם בחוץ - או להשתמש באגוזים. אם חלב קוקוס הוא לא thang שלך, להשתמש חלב שקדים או אורז. תעשה את זה כמו שאתה אוהב את זה, Babycakes. (ראה הערות בהמשך לקבלת רעיונות תחליפים נוספים.מחממים את התנור ל-350F. מקשרים מחבת כיכר קרמיקה בגודל 9 אינץ ' עם פיסת נייר קלף המשתרעת על גבי שני הצדדים הארוכים (כך קל לאחוז ולהרים את כיכר הלחם מהמחבת).
מרכיבים שתצטרך
1
לטאטא את החומרים יבשים בקערה גדולה ערבוב-flours דרך תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הביצים או מחליף ביצים, שמן, וחלב קוקוס חצי כוס. כפי שאתה לנצח את החומרים הנוזליים לתוך תערובת יבשה, לפקוח עין על הבלילה. זה צריך להיות חלק ועבה מעט, קרוב לבלילה מאפין. אם זה נוקשה מדי או יבש, להוסיף חלב קוקוס יותר לפי הצורך, כפית בכל פעם כדי להשיג הבלילה עבה שמנת. אני בסופו של דבר באמצעות 3/4 כוס חלב קוקוס כולל, אבל ייתכן שיהיה עליך פחות נוזלי אם אתה חי באקלים לח יותר.מערבבים את גזר מגורר, צימוקים ואגוזים ביד ומערבבים להפיץ. לגרוף את הבלילה לתוך קלף מרופד מחבת לחם קרמי להחליק את החלק העליון עם מרית סיליקון.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים במרכז תנור מחומם מראש במשך שעה אחת. (אם אתה משתמש במחבת מתכתית דקה יותר, ייתכן שיהיה עליך להתאים את זמן האפייה כפי שהוא עשוי לבשל מהר יותר-במיוחד סביב הקצוות.) כיכר צריך להרגיש מוצק למגע, ואת עץ לבחור מוכנס לתוך מרכז כיכר צריך לצאת נקי.
4
הסר את המחבת מהתנור והנח אותה על מתלה תיל כדי להתקרר. כאשר כיכר התיישב והוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין דק כדי לשחרר את שני הקצוות מן המחבת, בזהירות להרים אותו מתוך המחבת באמצעות נייר קלף משני צדי הכיכר. שים לב-כיכר היא שבירה בעוד חם, אז אל תנסה לחתוך אותו מיד.כאשר מגניב, לחתוך את לחם הגזר עם סכין לחם חד.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
סכין לחם
5
מגישים עם ממרח חמאה טבעוני האהוב עליך, או גבינת שמנת מוקצפת.זמן בישול: 1 שעה