קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

לחם גרמני אותנטי (Bauernbrot)

לחם גרמני אותנטי (Bauernbrot)
לחם גרמני אותנטי (Bauernbrot) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם מים חמים, סוכר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Bauernbrot (לחם חקלאי גרמני), בייגלה גרמני אותנטי, ו סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי.

הוראות

1
ראשית, להפוך את starter שאור. להתפורר השמרים לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Starter SourdoughStarter Sourdough
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
לטאטא ב 1 ליטר מים חמים 2 כפות סוכר עד מומס. המים צריכים להיות מעט חמים יותר מטמפרטורת הגוף. בהדרגה לטאטא 4 כוסות קמח, ממשיך לערבב עד כל הגושים נעלמו. מכסים במגבת כלים, ולתת לשבת במשך 24 שעות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
מקציףמקציף
3
לאחר 24 שעות, מערבבים היטב, לכסות, ולתת לעמוד עוד 24 שעות. זה יהיה רזה, בצבע בהיר שאור אשר לאחר מכן מוכן לשימוש.
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח השיפון, 4 כוסות קמח לכל מטרה, מלח וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
קמח שיפוןקמח שיפון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים את starter שאור באמצעות כף עץ, ולאחר מכן מערבבים 2 כוסות מים חמים. אני מעביר את הבצק למיקסר לעמוד כבד לערבב את שתי הדקות הראשונות, אז זה לא יכול להתמודד עם הבצק הכבד ואני מתחיל להשתמש בידיים שלי על ידי הפיכת הבצק החוצה על משטח מקומח. משטח עבודה נקי עובד הכי טוב. ללוש את הבצק, הוספת כמה כפות מים בכל פעם אם הוא נוקשה מדי. מקפלים את הבצק מעל, למשוך אותו לגזרים, כל מה שאתה יכול לעשות כדי לקבל את זה ללוש טוב. זמן הלישה הכולל צריך להיות 15 עד 20 דקות כדי לקבל בצק חלק.
מרכיבים שתצטרך
Starter SourdoughStarter Sourdough
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
6
מניחים את הבצק בקערה גדולה, מכסים, ולתת לעלות עד הוכפל, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
כאשר הבצק עלה, לגרד אותו מהקערה ובחזרה על משטח מקומח. ללוש במשך כ 5 דקות. זה חשוב כדי להפעיל את הגלוטן. צורה לתוך 1 או 2 כיכרות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מניחים על סדינים אפייה, ולתת לעלות במשך כשעה, או עד האצבע משאיר רושם כאשר אתה לתקוע את הלחם בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים את הלחם במשך כ 45 דקות עבור 2 כיכרות לחם, 1 1/2 שעות אם עשית כיכר אחת גדולה. אל תדאג אם הקרום כהה. הלחם יהיה טעים וכך גם הקרום. מגניב לחלוטין לפני חיתוך. אני תמיד מקפיא חצי.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.