לחם גרמני אותנטי (Bauernbrot)
לחם גרמני אותנטי (Bauernbrot) עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 842 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם מים חמים, סוכר, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: Bauernbrot (לחם חקלאי גרמני), בייגלה גרמני אותנטי, ו סלט תפוחי אדמה גרמני אותנטי.
הוראות
ראשית, להפוך את starter שאור. להתפורר השמרים לתוך קערה גדולה.
לטאטא ב 1 ליטר מים חמים 2 כפות סוכר עד מומס. המים צריכים להיות מעט חמים יותר מטמפרטורת הגוף. בהדרגה לטאטא 4 כוסות קמח, ממשיך לערבב עד כל הגושים נעלמו. מכסים במגבת כלים, ולתת לשבת במשך 24 שעות בטמפרטורת החדר.
לאחר 24 שעות, מערבבים היטב, לכסות, ולתת לעמוד עוד 24 שעות. זה יהיה רזה, בצבע בהיר שאור אשר לאחר מכן מוכן לשימוש.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את קמח השיפון, 4 כוסות קמח לכל מטרה, מלח וסוכר.
מערבבים את starter שאור באמצעות כף עץ, ולאחר מכן מערבבים 2 כוסות מים חמים. אני מעביר את הבצק למיקסר לעמוד כבד לערבב את שתי הדקות הראשונות, אז זה לא יכול להתמודד עם הבצק הכבד ואני מתחיל להשתמש בידיים שלי על ידי הפיכת הבצק החוצה על משטח מקומח. משטח עבודה נקי עובד הכי טוב. ללוש את הבצק, הוספת כמה כפות מים בכל פעם אם הוא נוקשה מדי. מקפלים את הבצק מעל, למשוך אותו לגזרים, כל מה שאתה יכול לעשות כדי לקבל את זה ללוש טוב. זמן הלישה הכולל צריך להיות 15 עד 20 דקות כדי לקבל בצק חלק.
מניחים את הבצק בקערה גדולה, מכסים, ולתת לעלות עד הוכפל, 1 עד 2 שעות.
כאשר הבצק עלה, לגרד אותו מהקערה ובחזרה על משטח מקומח. ללוש במשך כ 5 דקות. זה חשוב כדי להפעיל את הגלוטן. צורה לתוך 1 או 2 כיכרות ארוכות.
מניחים על סדינים אפייה, ולתת לעלות במשך כשעה, או עד האצבע משאיר רושם כאשר אתה לתקוע את הלחם בעדינות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
אופים את הלחם במשך כ 45 דקות עבור 2 כיכרות לחם, 1 1/2 שעות אם עשית כיכר אחת גדולה. אל תדאג אם הקרום כהה. הלחם יהיה טעים וכך גם הקרום. מגניב לחלוטין לפני חיתוך. אני תמיד מקפיא חצי.