צריך ארוחת בוקר צמחונית? לחם דלעת אניס יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", "אניסיד", "בראון שוגר" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחם שומשום-אניס, דלעת פלאן עם קרמל-סירופ אניס, ו טארט דלעת עם קרום אניס-זרע (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, לשלב את הביצים, סוכר חום, דלעת, שמן וניל. בקערה אחרת, לשלב את הקמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, אניסיד ומלח; להוסיף תערובת דלעת ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
(טעם מקורי)
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים לתוך משומן ומשוריין 8-in. אקס-4-אין. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
אופים ב 350° במשך 45-50 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.