לחם הסודה האירי הטוב ביותר יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 16. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו די גרועה. וידוי חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, לחם סודה אירי, ו לחם סודה אירי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. בקערה קטנה מקציפים ביצים וחלב חמאה; מערבבים לתערובת קמח רק עד שהיא לחה. מקפלים פנימה צימוקים. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש בעדינות 5-6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחלקים בצק לשניים; מעצבים כל מנה לכיכר עגולה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי ללחם סודה אירי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "