לחם סודה אירי במחבת יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם סודה לשתיה, חומץ, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: לחם סודה אירי מחבת, לחם סודה אירי מחבת, ו לחם סודה אירי במחבת.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). בכוס או קערה קטנה, מערבבים יחד את החלב והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
תן לעמוד 10 דקות, או עד curdled.
3
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה. מערבבים בתערובת החלב המחוספסת עד חלקה. לגרד את הבצק מהקערה על משטח מקומח, ולעצב לתוך דיסק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
בצק
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את הדיסק למחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום מרגיש מוצק למגע.