לחם סודה אירי עם צימוקים
מתכון לחם סודה אירי עם צימוקים מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. ארוחת הבוקר הזאת 236 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, צימוקים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחם סודה אירי עם צימוקים, לחם סודה אירי עם צימוקים, ו לחם סודה אירי עם צימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f. תרסיס מחבת עוגה בקוטר 8 אינץ ' עם ספריי nonstick.
לטאטא קמח, 4 כפות סוכר, אבקת אפייה, מלח, וסודה לשתייה בקערה גדולה להתמזג.
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף עד צורות ארוחה גס. לעשות גם במרכז תערובת קמח.
תוסיף חלב-חמאה. בהדרגה מערבבים מרכיבים יבשים לחלב כדי להתמזג.
שימוש בידיים מקורנות, לעצב בצק לכדור.
העברה למחבת מוכנה ולשטח מעט (הבצק לא יגיע לקצוות של המחבת).
מפזרים בצק עם הנותרים 1 כף סוכר.
אופים לחם עד חום ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. לחם מגניב במחבת 10 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.