קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
אירועיםחג הפסחא
מגזין

לחם פסחא איטלקי (בטעם אניס)

לחם פסחא איטלקי (בטעם אניס)
מתכון לחם הפסחא האיטלקי (בטעם אניס) מוכן בערך 2 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל לחם שמגיש 8. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. . אם יש לכם שמרים עלייה מהירה, סוכר, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סופגניות "בטעם אניס", לחם פסחא איטלקי, ו לחם פסחא איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 כוס קמח עם סוכר, מלח, ושמרים בקערה, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים חלב ותמצית אניס לתוך סיר קטן על אש נמוכה, וחם על 110 מעלות F (43 מעלות C). הפוך באר במרכז תערובת הקמח עם היד שלך, ויוצקים בתערובת החלב; מערבולת עם היד שלך בתנועה מעגלית לשלב את תערובת הקמח עם תערובת החלב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית אניסתמצית אניס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים בחמאה וביצים, אחד בכל פעם, ולאחר מכן לערבב בקמח שנותר עד הבצק מתחיל למשוך יחד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד רך אבל אלסטי, על 8 דקות. מכסים במטלית לחה, ונותנים לבצק לנוח במשך 10 דקות; חותכים את הבצק לחצאים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
על משטח עבודה משוריין, לגלגל כל חצי לכדור, ואז לעצב את הכדורים לתוך 2 חתיכות ארוכות, על 1 1/2 אינץ 'עבה 18 עד 20 אינץ' ארוך. צובטים את 2 הקצוות העליונים יחד, ומעוותים באופן רופף את החלקים ליצירת כיכר מעוותת; צובטים את הקצוות התחתונים יחד, ומכניסים את שני הקצוות מתחת לכיכר. (לסירוגין, ליצור את טוויסט לתוך טבעת, לצבוט את הקצוות יחד.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
משמנים תבנית אפייה, מניחים את כיכר על הסדין מוכן, ומכסים במגבת לחה; בואו לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
כיכר מברשת עם ביצה מוכה, ומפזרים dragees לקשט צבעוניים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
8
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים את כיכר המעוטרת בתנור שחומם מראש עד להזהבה, 20 עד 25 דקות. צפה מקרוב לקראת סוף זמן האפייה כי הלחם לא מתחיל לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
להעביר מתלה חוט מיד לאחר האפייה להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.