קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

לחם שוקולד כפול

לחם שוקולד כפול
לחם שוקולד כפול בבלילה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הבלילה שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו לחם שוקולד כפול, פעמיים שוקולד בראוני בלילה שיבולת שועל, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן בנדיבות 12 כוס מחבת שמרים. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של קמח, קקאו, סוכר, מלח, סודה לשתיה ושמרים; לערבב היטב. בסיר קטן, מחממים חלב חמאה וחמאה עד חם מאוד (120 עד 54°.).
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים נוזלים חמים וביצים לתערובת הקמח; מכים במהירות נמוכה עד לחלח. לנצח 3 דקות במהירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
3
ביד, מערבבים הנותרים 1 כוס קמח ו 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס. בצק כפית באופן שווה למחבת משומנת. מכסים בניילון נצמד ומגבת בד; תנו לעלות במקום חם (80 עד 29°.) עד אור הוכפל בגודל, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
4
מחממים תנור ל 177°. Uncover בצק; אופים 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מיד להפוך לחם על מתלה חוט; להסיר מחבת. מגניב 45 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
5
מקום הנותרים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ושמן שקית פלסטיק מקפיא אחסון מזון resealable; שקית חותם. ללוש שקית כדי להפיץ באופן שווה שמן. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 60 שניות או עד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
מיקרוגלמיקרוגל
6
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק. לסחוט שקית לטפטוף שוקולד נמס על לחם מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
לחםלחם