לחם שוקולד כפול
לחם שוקולד כפול בבלילה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הבלילה שלך. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו לחם שוקולד כפול, פעמיים שוקולד בראוני בלילה שיבולת שועל, ו לחם שוקולד צ'יפס כפול (מתכונים דומים).
הוראות
שמן בנדיבות 12 כוס מחבת שמרים. בקערה גדולה, לשלב 2 1/2 כוסות של קמח, קקאו, סוכר, מלח, סודה לשתיה ושמרים; לערבב היטב. בסיר קטן, מחממים חלב חמאה וחמאה עד חם מאוד (120 עד 54°.).
מוסיפים נוזלים חמים וביצים לתערובת הקמח; מכים במהירות נמוכה עד לחלח. לנצח 3 דקות במהירות גבוהה.
ביד, מערבבים הנותרים 1 כוס קמח ו 1 1/2 כוסות שוקולד צ ' יפס. בצק כפית באופן שווה למחבת משומנת. מכסים בניילון נצמד ומגבת בד; תנו לעלות במקום חם (80 עד 29°.) עד אור הוכפל בגודל, 30 עד 40 דקות.
מחממים תנור ל 177°. Uncover בצק; אופים 35 עד 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מיד להפוך לחם על מתלה חוט; להסיר מחבת. מגניב 45 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מקום הנותרים 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ושמן שקית פלסטיק מקפיא אחסון מזון resealable; שקית חותם. ללוש שקית כדי להפיץ באופן שווה שמן. מיקרוגל על גבוה במשך 30 עד 60 שניות או עד נמס.
חותכים חור קטן בפינה התחתונה של התיק. לסחוט שקית לטפטוף שוקולד נמס על לחם מקורר.