לחם שטוח עם שרימפס וחומוס שעועית לבנה הוא pescatarian לחם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, שמן זית, טחינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל מקורמל & שעועית לבנה Flatbread, טונאן וסלט שעועית לבנה פיצה בלחם שטוח {בגידה!}, ו מהמזווה: טונה, שעועית לבנה ופיטות לחם זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר עד מומס, על 5 שניות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח ומלח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים לתערובת שמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
4
להוסיף שמן ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב, על 30 שניות. עבור לקרס בצק ומערבבים במהירות בינונית עד שהבצק אלסטי ומתרחק מהצדדים, כ -8 דקות. (הבצק צריך להרגיש מוצק ולח, אבל לא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
שמן קל קערה גדולה. בעדינות לעצב בצק לכדור ולהעביר לקערה. להתהפך כמה פעמים כדי מעיל קל עם שמן, ואז לכסות עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם (80F כדי 29°, לראות הערות השף) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
בעוד הבצק עולה, מתלה מיקום קרוב לתחתית התנור העליון עם אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה. מחממים תנור ל 232° במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הגדר רולים חלקים של מכונת פסטה על הגדרה רחבה (ראה הערות השף). מחלקים בצק ל 6 חלקים שווים. מכסים 5 חלקים בניילון נצמד. צורת חתיכה שנותרה לתוך מלבן מחוספס להאכיל דרך רולים פעם להשתטח לתוך בערך 12 על ידי מלבן 4 אינץ', כ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
כגון גבינות לטאקו
8
העברת לחם שטוח לסדין אפייה גדול, אבק עם קמח, העליון עם גיליון נייר קלף.
העברת שיני שום ל 6 אינץ ' מרובע של נייר, טפטוף עם 1 כפית שמן זית, מפזרים 1/8 כפית מלח, לעטוף בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אופים עד למכרז, כ 45 דקות. לפתוח ולתת מגניב. לעשות קדימה: שום קלוי יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
לסחוט שיני שום מן העור לתוך מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים שעועית לבנה, נותרות 2 כפיות שמן זית, חומץ, מיץ לימון, טחינה, רוזמרין, ונשארו 1 כפית מלח וטהור עד חלקה, כ 2 דקות. עשו קדימה: החומוס יכול להיות מוכן מראש ומקורר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
שעועית לבנה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צווארי עוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
טחינה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1
בסיר גדול, כבד על חום נמוך בינוני, להמיס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומטוגנים, מערבבים מדי פעם, עד מעט שקוף ומתחילים לרכך, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים סוכר ו 4 כפיות מים ומטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 12 דקות. מערבבים במלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית להתקרר. לעשות קדימה: בצל יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
בסיר גדול וכבד מעל חום מתון, מחממים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף כרישה ומטופח, ערבוב מדי פעם, עד רך שקוף, על 8 דקות. מערבבים במלח ופלפל, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית להתקרר. עשה קדימה: כרישה יכול להיות מוכן מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מתלה עמדה ליד החלק התחתון של התנור העליון עם אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה. מחממים תנור ל 232° במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מברישים כל לחם עם שמן זית וממרחים עם חומוס. לפזר בצל כרישה מעל ולמעלה עם פרוסות לימון שרימפס. לפזר עם גבינה, ואז מפזרים מלח ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
לחם שטוח
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב חמוציות, להגשה
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
(ומנות בלבד)
קליפות מלימון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
להעביר 1 או יותר flatbreads לאבן פיצה שחומם מראש ואופים בקבוצות עד תוספות מחוממות דרך גבינה נמסה, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
העברת לוחות שטוחים ללוח חיתוך גדול העליון עם ירקות מיקרו. באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך 6 פרוסות דקות לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך