לחמניות ארוחת ערב שיפון קימל
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, לחמניות ארוחת ערב שיפון קימל עשויות להיות אדירות לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 18. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמרים, חמאה, קמח שיפון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחמניות שיפון קימל, לחמניות ארוחת ערב שיפון עם צמרות פריכות, ו לחם שיפון קימל.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים ו -1 כוס קמח לכל מטרה. בסיר קטן מחממים חלב, מים, חמאה ודבש ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים במהירות בינונית 3 דקות. מערבבים בצל ומספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ומעצבים ל -18 כדורים.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים במגבת מטבח; מניחים לתפוח במקום חמים עד שכמעט הוכפל, כ-45 דקות. מחממים תנור ל 400 אום.
לשטיפת ביצים, בקערה קטנה, מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל לחמניות.
אופים 11-14 דקות או עד להשחמה קלה.