לחמניות בשר טחון רומנית בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות בשר טחון רומנית. מנה אחת מכילה 1159 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 109 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, שום, זרעי קימלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: חלפיניו ממולאים בבשר טחון, Salpicón (בשר טחון ניקרגואי), ו טופו עם רוטב בשר טחון חריף.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, suet, סודה לשתיה, זרעי קימל, שום, מלח, פלפל וגרגרי ערער באמצעות הידיים.
מערבבים עם הידיים במשך כ 15 דקות, הוספת קצת מים בכל פעם. חלק זה יכול להתבצע כמה שעות לפני הזמן אם אתה רוצה.
מחממים גריל לחום גבוה. עם ידיים רטובות יוצרות את הבשר לתוך לחמניות על 3 אינץ 'ארוך ו 1 אינץ' עבה.
גריל את הבשר במשך 5 עד 10 דקות, צולה לעתים קרובות עם תערובת של מרק בשר וכל שמן שנותר, עד כל הכבוד.