לינגוויני אבגולמונו עם לבבות ארטישוק ושעועית ירוקה
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם לינגוויני, חלמונים, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. עם כפית ציון 66% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לינגוויני אבגולמונו עם לבבות ארטישוק ושעועית ירוקה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו Aginares Avgolemono (תחתית ארטישוק ב Avgolemono).
הוראות
מניחים חלמונים בקערה בינונית. בהדרגה להקציף במיץ לימון, ואז שמנת.
מבשלים לבבות ארטישוק ושעועית ירוקה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות. באמצעות מסננת, להעביר ירקות מן הסיר למחבת גדולה. להחזיר מים לרתיחה.
מוסיפים פסטה; מרתיחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים פסטה, הזמנת 1 1/2 כוסות בישול נוזלי.
מוסיפים פסטה למחבת עם ירקות.
להקציף 3/4 כוס בישול נוזלי לתוך תערובת חלמון.
להוסיף תערובת חלמון, 3/4 כוס גבינה, פטרוזיליה למחבת. לזרוק על חום בינוני רק עד רוטב מתעבה ומעילים פסטה, על 4 דקות, הוספת נוזל בישול יותר על ידי כפות אם יבש. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים, מעבירים גבינה נוספת לצד.