לינגוויני עם רוטב פלפל אדום
לינגוויני עם רוטב פלפל אדום עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו לינגוויני עם רוטב פלפל מתוק, לינגוויני עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו דג צלוי על פני לינגוויני ברוטב פלפל קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים פלפל אדום ושום; לבשל, חשוף, 30 דקות, ערבוב מדי פעם. הניחו בצד וקררו מעט.
מניחים תערובת פלפל בבלנדר; להוסיף בזיליקום קצוץ הבא 3 מרכיבים. תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
כדי לשרת, פסטה העליון עם רוטב פלפל.
מקשטים עם עלי בזיליקום, אם תרצה.