פודינג לחם panettone egggnog-נטול גלוטן, ו קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 296 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, "תמצית ונילן", "פאנטונה", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו ליקר ביצים-פודינג לחם panettone, פודינג לחם Panettone Egggnog, ו פודינג לחם Panettone (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים קומקום תה של מים על להרתיח לאמבט מים. עם סכין משונן, להסיר את קרום הצד מן חצי חתיכת panettone.
מרכיבים שתצטרך
Panettone
מים
תה
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
4
חתוך לקוביות 3/4 עד 1 אינץ'. אתה צריך לקבל 5 כוסות. שמור את הפנטון הקוביות בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
Panettone
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
עבור פודינג ליקר ביצים, בקערה אחרת ביסודיות לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר, חצי וחצי, רום, תמצית וניל, ו צורם בריא של אגוז מוסקט טרי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חצי וחצי
אגוז מוסקט טרי
פודינג
ליקר ביצים
סוכר
חלמון ביצה
ביצה
רום
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
6
שפוך את זה על קוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
7
לרסס 12 חור מאפין פח עם ספריי בישול ירקות. מצקת את תערובת הלחם / ליקר ביצים בעדינות ובאופן שווה לתוך קופסאות המאפין. הקוביות הגדולות שנצמדות נראות נחמד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ליקר ביצים
לחם
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
מצקת
8
מניחים את מאפין מלא פח בגיליון עוגיות צדדי גבוה או מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת צלייה
מגש מאפינס
9
מעבירים לתנור שחומם מראש ושופכים בזהירות את המים החמים מהקומקום על מחבת הסדין, ויוצרים אמבט מים לפח המאפין לשבת בו.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
תנור
10
אופים 15 עד 20 דקות עד צמרות משחימים יפה, וקיסם מגיע נקי מהמרכז.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
11
פודינג לחם יכול להיות מוגש חם או קר. גלידת וניל או קצפת יהיו ליווי נהדר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל
קצפת
לחם
12
במקום לסירוגין מאפין פח במחבת צלייה על הכיריים.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מגש מאפינס
כיריים
13
יוצקים עד 1 אינץ ' של מים רותחים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 15 עד 20 דקות. הפודינג ינשוף וקיסם שיניים ייצא נקי מהמרכז. צמרות לא חום עם שיטה זו. אולי קצת סוכר קינמון בזמן ההגשה יהיה נחמד.