ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוחים
ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי דגני דובדבן תפוח עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 153 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא צ'יפס תפוח מיובש, דגני תפוחים וקינמון, חמאה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו ללא גלוטן יום שלישי: ברים לימון, ללא גלוטן יום שלישי: חטיפי עוגת גבינה בטטה, ו ללא גלוטן יום שלישי: תפוח גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל 9x13 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לזרוק יחד דגנים, דובדבנים יבשים, שבבי תפוח, וארוחת זרעי פשתן טחון.
בסיר גדול, להמיס חמאה על אש בינונית נמוכה.
תוסיף מרשמלו. מערבבים כל הזמן עם כף עץ עד מרשמלו נמס וחלק.
להוסיף תערובת דגנים. מערבבים במהירות דגני מעיל עם מרשמלו מומס.
העברת תערובת למחבת מוכנה. באמצעות הידיים או פיסת נייר קלף, לטפוח תערובת למטה באופן שווה למחבת. שתי שעות צוננות או לילה.