ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קלים
ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים תוצרת בית קל נטול גלוטן,, וטבעוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 13 קלוריות. מתאים ל-100 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1950 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח דורה, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ללא גלוטן יום שלישי: קרקרים גרהם, ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד קרקרים, ו ללא גלוטן יום שלישי: פריך וקל וופלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 ° F. בקערה של מעבד מזון לשלב קמח דורה, קמח אורז חום, סוכר מגורען, מלח ואבקת אפייה. דופק לשלב.
תוסיף חמאה. דופק עד שלא יישארו חתיכות גדולות של חמאה.
תערובת צריכה להידמות ארוחה גסה.
הוסף מים. הפעל מעבד מזון עד הבצק מגיע יחד, על 15-20 שניות.
להפוך את הבצק על פיסת קלף 12x16. לחץ על הבצק לתוך מלבן. בצק אבק קל עם קמח אורז חום. מכסים את הבצק עם פיסת נייר קלף שנייה.
מגלגלים בצק עד שהוא כמעט מכסה את כל פיסת הקלף. זה צריך להיות בערך 1/16 " עבה. לקלף פיסת קלף עליונה משם. באמצעות גלגל פיצה או סכין, לקצץ צדדים אחידים של הבצק. שקופית קלף ובצק על גיליון אפייה 12 x 18
צבעו בצק למלבנים. גלגל פיצה עובד הכי טוב למשימה זו. (אני חותך את הקרקרים שלי לחתיכות 1 x1 / 2 אינץ'.). בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מפזרים מעט בצק עם מלח כשר.
אופים עד קרקרים הם חום זהוב, על 15 דקות. חלק מהקרקרים על הקצה אולי אופים יותר מדי.
הסר מחבת מהתנור. אפשר לקרקרים להתקרר. לאחסן במיכל אטום עד שבוע אחד.