ללא גלוטן יום שלישי: שוקולד צ'יפס עוגיות בצק גלידה
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך קמח אורז, סוכר מגורען, גלידת שוקולד צ'יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו גלידת בצק עוגיות שוקולד צ'יפס-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ביס עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוני גלם (ללא גלוטן, ללא סויה), ו כמהין בצק עוגיות שוקולד צ'יפס [ללא גלוטן, ללא סוכר מזוקק] (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את הבצק: בקערה קטנה, לטאטא יחד פשתן הקרקע ומים חמים. תניח בצד. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, קמח דורה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה), קרם יחד קיצור וסוכרים במהירות גבוהה בינונית. קרם עד צורות להדביק עבה, על 30 שניות.
מוסיפים תערובת פשתן וניל. קרם עד התערובת היא קלה ורכה, על 45 שניות.
עצור מערבל לגרד למטה וצדדים של קערה.
מוסיפים מרכיבים יבשים. הפעל מערבל למהירות בינונית.
מערבבים עד צורות הבצק, כ -30 שניות. כבה את המיקסר והוסף שבבי שוקולד. הפעל מערבל למהירות נמוכה.
מערבבים עד שבבי משולבים, על 15 שניות.
טיפה בצק, על 1/2 כפיות כל אחד, על תבנית אפייה מוכנה. מכסים את המחבת בניילון נצמד ומצוננים עד שכדורי הבצק מוצקים, כשעה.
מניחים אותו על הדלפק כדי לרכך, כעשר דקות. באמצעות כף גדולה, סקופ גלידה מרוכך, עובד מבחוץ של הקרטון לכיוון המרכז, לתוך מיכל בטוח במקפיא. כשאתם עובדים, נקדו את הגלידה עם כדורי בצק קרים. (אם הגלידה מתחילה לרכך יותר מדי, להחזיר מכולות למקפיא, לאפשר גלידה להקשיח, ולאחר מכן לסיים את המתכון.)
אחרי כל הגלידה הועברה, גלידה חלקה עם גב כף.
לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של הגלידה. מכסה מיכל עם מכסה הולם הדוק. להקפיא עד המשרד ומשרת.