תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בצל מקורמל מאווי וקסדיות ברווז ברביקיו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אם יש לך כוסברה, בצל מאווי, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו מטבל בצל מאווי מקורמל, בצל ברביקיו בגריל וגודה גבינה מעושנת, ו חזיר משך וקסדיות בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן מעשן לעשן קר.
2
מניחים חזה ברווז על מדף מעשן ולשים במעשן במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
3
הסר מהמעשן.
4
בקערה קטנה להוסיף מיץ ליים טרי שמנת חמוצה ומערבבים. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומקררים עד שמוכנים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את שדי הברווז במחבת סאוטה חסינת קנה מידה ומניחים בתנור. ברווז צלוי במשך 10 דקות או עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
באמצעות סכין חדה, קוביות שד הברווז לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
מניחים את שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים 4 טורטיות קמח על קרש חיתוך נקי. מחלקים את תערובת הברווז על טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
12
מפזרים את הבצל המוקפץ מאווי, מנגו, צ ' ילי poblano, בצל אדום, גבינה וכוסברה באופן שווה על תערובת ברווז. למעלה עם 4 טורטיות הנותרים מברשת כל צד עם שמן קנולה. להביא מחבת גדולה או מחבת מחבת לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
מאווי בצל
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים 1 ערימת טורטייה במחבת או מחבת ומבשלים עד חום זהוב או כ 3 דקות. שימוש במרית להעיף טורטייה מעל לבשל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
14
הסר מן המחבת ואת המקום על חיתוך הלוח לחתוך 6 פלחי.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מניחים על צלחת חמה ושמנת לימון חמוץ על כל טריז ומקשטים עם sprig כוסברה. חזור עם ערימות טורטייה שנותרו.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sandhi Sanford ובנדיקט פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 65 דולר.